Even voorstellen

Leasing is mij met de paplepel in gegeven. Eind jaren 60 sloot mijn vader, Piet Spierings zijn eerste leasecontract af. Hij bouwde leasing uit en sinds 1995 ben ik actief in de leasebranche. Veel verschillende functies heb ik de afgelopen jaren vervuld. Hierdoor heb ik een groot netwerk opgebouwd. Voor mij staat de klant altijd centraal. Geen online loket, maar gewoon iemand die de telefoon opneemt en zaken voor je regelt. Wel zo prettig!

Mijn passie is en blijft tevreden klanten en altijd proberen om mee te denken en een stapje extra te zetten. De ruime kennis en ervaring die ik heb opgedaan in deze branche wil ik gebruiken om MKB ondernemers te helpen. Ik geef ze extra aandacht. Op basis van uw wensen weet ik de beste leasedeals uit de markt te verkrijgen.

Door mijn netwerk en de samenwerking met diverse lease- en financieringsmaatschappijen zijn er goede volumeafspraken gemaakt, waardoor ik de scherpste tarieven kan bieden, met uitstekende voorwaarden. Daarnaast heb ik met grote dealerbedrijven scherpe inkoopafspraken gemaakt en die extra korting komt ook u ten goede! Ik doe dit uiteraard niet alleen, ik heb partners naast me, die mijn visie delen.

Ook verduurzaming is niet weg te denken uit de huidige maatschappij. Hiervoor neem ik u mee in de ontwikkelingen van de toekomst en help u anticiperen,  om zo de juiste beslissingen te nemen.

Pieter Spierings

Vraag direct een offerte aan

Neem
contact op!

T  06 53 99 57 84
M   info@uwleasekompas.nl
A  Uilecotenweg 14, Ammerzoden