Waarom kiezen voor

Uw Leasekompas?

Onafhankelijk

Uw leasekompas heeft een samenwerkingsverband met een groot aantal lease- en financieringsmaatschappijen. Hierdoor kunnen we volledig onafhankelijk voor u werken en de beste deals voor u zoeken in de markt.

Uitstekende voorwaarden

Uw Leasekompas kent de kleine lettertjes. Wij maken de verschillen voor u inzichtelijk en gaan op zoek naar de beste voorwaarden die aansluiten op uw wensen. Dit voorkomt verrassingen achteraf bijvoorbeeld bij schades en kilometerafwijkingen.

Beste tarieven

Uw leasekompas is de partner voor MKB’ers die hetzelfde prijsniveau verdienen als een groot bedrijf. Om hoge kortingen te verkrijgen zijn we aangesloten bij diverse inkooporganisaties. Wij ontvangen collectiviteitskorting van de lease- en financieringsmaatschappijen door de optelsom van onze contracten. Deze voordelen ziet u terug in uw tarieven.

Vast contactpersoon

Bij Uw leasekompas heeft u een vaste contactpersoon, ondanks dat we samenwerken met meerdere leasemaatschappijen. Wij hechten veel waarde aan een vaste en langdurige relatie. Een persoonlijk advies, een offerte of een service vraag? Wij staan u graag te woord, ook na 17.00 uur.

Duurzaam

Uw Leasekompas heeft veel kennis opgebouwd in de ontwikkeling en verduurzaming van mobiliteit. Wij kijken verder dan de aanschaf van een elektrisch voertuig. Wij helpen u anticiperen op de komst van volledige elektrische mobiliteit. Wij bekijken het traject van A tot Z en geven u een compleet advies op maat.

Vraag direct een offerte aan

Neem
contact op!

T  06 53 99 57 84
M   info@uwleasekompas.nl
A  Uilecotenweg 14, Ammerzoden